Alexandra Verachtert

Hoi iedereen,

Ik ben Alexandra, een jonge dertiger. Getrouwd en het bazeke van mijn klein woefke Lien, een lief keeshondje.Van opleiding ben ik verpleegkundige: ik werk op de afdeling radiologie. Oh ja, hier neem ik ook foto’s ;-).

Enkele jaren geleden was ik op zoek naar iets nieuws en toen mijn echtgenoot mijn eerste echte camera voor mij kocht om enkele vakantie kiekjes te maken was de keuze snel gemaakt. Ik ging een opleiding Digitale Fotografie volgen. Al snel had ik de microbe te pakken en werd mijn camera een echt kameraadje die overal mee naar toe ging.

In oktober 2017 werd Fotografie: Alexandra Verachtert geboren. Een droom: van je passie, je beroep maken. Zalig toch!

1 jaar later zette ik de stap om bij Boven De Wolken te fotograferen. Geen gemakkelijke beslissing, ga ik dit wel aankunnen? Gaat dit niet te zwaar zijn? Nu, een dik half jaar later ben ik zo blij dat ik dit gedaan heb. Het voelt zo goed om iets te doen voor de sterrenouders. Het voelt goed om ouders nog een laatste aandenken te geven aan hun mooie sterrenkindjes. Het voelt goed om in zo een warme groep vrijwilligers terecht te komen. Ik ben trots en fier dat ik deel mag uitmaken van de Boven De Wolken-familie.

 

Veel Liefs,

Alexandra

 

 

https://www.facebook.com/FotografieAlexandraVerachtert

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.