Charlotte Van der Linden

Freelancer en lid eventteam

Ogen vol bewondering
Haren in de wind
Het leven is een avontuur en ik?
Ik ben een zonnekind.
Enthousiast, goedlachs, gevoelig zieltje. Mama van een dochter en zoon, Robin & Floris. Na mijn bachelor in de orthopedagogie, studeerde ik nog een aantal jaartjes bij om les te geven. Ik werk nu als opvoedster in een middelbare school. Een boeiende en afwisselende job die ik met hart en ziel doe. Ik leerde Boven De Wolken via Sharon kennen. Ik heb door Nina, haar sterrendochtertje, gezien wat foto’s kunnen betekenen bij het verlies van een kindje. Ik startte als wolkenwachter maar omwille van privéredenen schakelde ik over naar freelancewerk. Aangezien ik graag een babbeltje sla, ben ik vaak te vinden achter een kraampje waar spulletjes van BDW worden verkocht. Ik ben ook lid van het eventteam en probeer ook daar mijn steentje bij te dragen. Ik maak deel uit van een fantastische, hartverwarmend familie. Hier kan ik mijn batterijen opladen!
Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.