Charlotte Van der Linden

Verantwoordelijke Music For Life acties

Mama van Robin en Floris.
Enthousiast, ambitieus en doorzetter.
Warhoofd die pogingen onderneemt om orde te scheppen…
Sportief als uitlaatklep.

Opvoedster in een middelbare school.
Ik ben mijn werk carrière begonnen als leefgroep begeleidster in een leefgroep die bestaat uit jongeren met autisme. De liefde die ik van mijn ‘gasten’ kreeg, was hartverwarmend. Nu startte ik mijn 5de schooljaar als opvoedster op een middelbare school. Een boeiende en afwisselende job waar in lief en leed met zowel leerlingen als leerkrachten deel..

Mijn verhaal bij Boven de Wolken
Ik kwam via Sharon in contact met Boven De Wolken. Ik leerde haar kennen tijdens haar zwangerschap van Nina en heb gezien wat foto’s kunnen betekenen bij het verlies van een kindje. Ik begon mijn carrière bij BDW als Wolkenwachter. Een opdracht die ik enorm graag deed maar omwille van privéredenen maakte ik na de zomer de overstap naar freelancewerk. Ik volg nu met mijn collega Nathalie Van Renterghem de acties voor Music For Life op.

Ik maak deel uit van een fantastisch, hartverwarmend team. Bij dit team kan ik mijn batterijen opladen. Ik hoop hier nog lang deel van te kunnen uitmaken.

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.