Dominique De Visscher

Echtgenote, mama en plusmama, omi… van een mooie familie en een warme thuis.

Ik ben verpleegkundige van opleiding, werkte 20 jaar in thuiszorg en sinds 2007 in een dagziekenhuis.
De opleiding fotografie is voor mij gestart toen ik op een keerpunt in mijn leven stond, het was een nieuwe uitdaging, iets wat me al lang boeide maar waar ik nooit aan gestart was.

Ik werk graag met mensen, hou van sociale contacten en toen ik de oproep zag van Boven De Wolken, dat zij extra fotografen zochten heb ik mijn kans gewaagd. Ik volgde hen al een tijdje en was echt onder de indruk van hun werk, motivatie en inzet. Een diep menselijk aspect dat me aantrok.

En zo ben ik juni 2017 gestart in deze warme groep collega’s.
Als fotografe bij Boven De Wolken wil ik voor mensen een steun zijn door mijn aanwezigheid op één van de belangrijkste momenten van hun leven. Maar ook door mijn foto’s, die een blijvende herinnering zijn voor henzelf, hun familie of vrienden. Iets zo waardevol, iets waar ze altijd kunnen naar teruggrijpen, elke keer opnieuw als ze er nood aan hebben. Iets dat hen kan helpen bij het levend houden van de herinneringen aan hun sterrenkindje en het verwerken van hun verlies.

http://www.jijenik-fotografie.be/

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.