Evi De Smet

Werkzaam in de financiële wereld ging ik op zoek naar een uitlaatklep. Die vond ik in een opleiding fotografie – want een fototoestel had ik a l t i j d bij de hand! Een droom werd werkelijkheid: fotografe in bijberoep met een fotostudio bestaande uit natuurlijk daglicht.
“Clean and simple”, zo kan je mijn fotografie omschrijven: newborns, kinderen, zwangerschap, familiesessies en huwelijken waarbij alle aandacht naar de modellen voor de lens gaat.
Foto’s zijn een blijvende herinnering die iedereen altijd wel eens bovenhaalt. De oproep om als vrijwilliger bij Boven De Wolken aan te sluiten, kruiste meerdere malen mijn pad. Tot op de dag dat mijn petekind geboren werd. Hij was perfect, maar ik besefte dat dat niet altijd zo is.
Boven De Wolken is een tweede familie die je erbij krijgt.
Zo dankbaar.
Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.