Fabienne Naessens

Hier ben ik…
40 jaar geleden heb ik de naam (Fa)Bienne gekregen van mijn ouders, die ik nu ook gebruik in mijn 2 zaken, nl. fotografie en boetiek Bienne.
Want Bien staat voor goed en daar sta ik voor, ik wil dat de mensen hun goed voelen bij mij. Daarom feelgood fotografie en shopping 😊.

Natuurlijk bestaat het leven niet enkel uit werken 😊.
Ik heb ook een prachtige zoon van 3,5 jaar Jules en een lieve man Peter die mijn gezinnetje compleet maken. Natuurlijk was dat niet allemaal vanzelfsprekend, want de natuur dacht er af en toe anders over.
Ja, die kan soms mooi en hard zijn tegelijkertijd.

Na 5 miskramen heb ik eindelijk een prachtige zoon, maar ik weet dat voor sommige dat niet weggelegd is.  Daarom wou ik iets doen voor de ouders die jammer genoeg geen geluk hadden. Want wat doe je als eerste wanneer je kindje geboren is? Idd, een foto nemen. Maar wanneer het hartje niet meer klopt van je ongeboren kind, wil je soms alles vlug vergeten en zeker geen foto’s nemen.

En dan was er de fantastische organisatie Boven De Wolken die nog fotografen zochten. Eerst met een klein hartje mij ingeschreven en dan mocht ik de eerste keer op pad. Niet wetende wat me te wachten stond. Maar wat ben ik blij dat ik dat doe, een blijvende herinnering geven aan de ouders, een hart onder riem steken en hopen dat de volgende keer de natuur minder hard gaat zijn.

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze familie.

Liefs,
(Fa)Bienne

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.