Familieweekend

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober verovert Boven De Wolken het Oostendse Fort Napoleon. Op het programma: een gezellig en fijn familieweekend aan zee, voor iedereen die onze organisatie een warm hart toedraagt. Alle opbrengsten van het weekend gaan integraal naar de werking van Boven De Wolken.

Zowel zaterdag als zondag starten we de dag met een heerlijk ontbijt voor groot en klein. Een ideale start voor een dag lang genieten op ons familievriendelijk festivalterrein. Op zaterdagavond kan je ook inschrijven voor een verzorgde barbecue, inclusief verrassingsoptreden. Sfeer verzekerd!

Op zaterdagavond steken we rond 19u ook 3.500 kaarsjes of ‘Wolkenlichtjes’ aan, als symbool voor de 3.500 sterrenbaby’ die Boven De Wolken sinds zijn ontstaan in 2016 volledig gratis fotografeerde. Wil je graag dat we die avond een lichtje aansteken voor jouw baby, of wil je er mee voor zorgen dat we onze werking kunnen blijven garanderen voor toekomstige sterrenouders? Sponsor dan één van onze 3.500 Wolkenlichtjes. Ben je ter plaatse, dan kan je achteraf een symbolische kaars komen ophalen mits vertoon van je bestelbevestiging.

Ons familieweekend afsluiten doen we met een heuse wereldrecordpoging! Het wereldrecord voor grootste menselijke wolk staat tot nu toe op 1.208 personen. Maar dat wereldrecord hoort Boven De Wolken toe, ja toch? Ga jij de uitdaging mee aan om dat wereldrecord te verbreken en naar België te halen? Registreer je dan nu samen met je familie en vrienden!

Agenda zaterdag 16/10

  • 9u-11u: ontbijt
  • 10u-18u: animatie en food trucks
  • 17u30-19u30: BBQ
  • 19u: Wolkenlichtjes
Agenda zondag 17/10

  • 9u-11u: ontbijt
  • 10u-18u: animatie en food trucks
  • 15u30: wereldrecordpoging
Tickets
Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.