Gastenboek
  Bedankt! Bedankt om op 8 mei nog voor prachtige foto’s van ons en ons dochtertje Lotte te zorgen! Na een voldragen zwangerschap zonder complicaties kijk je uit naar een geboorte. Helaas is die anders verlopen dan gepland, en hebben we slechts 3 dagen van haar kunnen genieten. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ons laatste moment samen, en het meest intieme, voor altijd vast ligt, in ons hart, en op foto. Meer dan 1000x bedankt!

  Katleen Jochems

  11 jaar geleden heb ik miskraam gehad op 4 maanden van een tweeling. Het was echt intens, ik wist echt niet was mij overkwam tot één van de tweelingen in het toilet viel. Ik heb mijn ouders geroepen en dan heeft mijn papa naar ziekenhuis gebeld. Daar ben ik mijn tweede kindje verloren. Ik heb veel steun gehad van mijn mama, die is bij mij gebleven in ziekenhuis. Het waren twee meisjes:  Fleur en Kenzy.

  Saskia Schepens

  Onze Noah blijft nu altijd een beetje bij ons. Jullie gaven niet enkel de mooiste foto’s maar ook woorden en steun. Dankjewel Dave, dankjewel Boven De Wolken!

  Laura, Jordi, Adam & Noah*

  Daar lag ik dan, juist bevallen van een 18 weken oude baby. Emoties gieren door men lichaam, zelf zoekende naar de beschrijving van men gevoel. Zoveel vragen , emoties.. Ik ben bevallen van mijn dood zoontje Revi. Daar komt ze binnen, Tine de fotograaf. Haar leuke zelf, respectvol, sereen en toch iemand die mij direct goed laat voelen. Erkenning dat is het woord dat ze me geeft en respect naar mij toe en naar men zoontje. Bij afscheid zei ze; misschien voelt het nu nog niet zo maar Proficiat je bent mama. Ik ben mama! Ja! Ze was de eerste persoon die dit tegen me zei. 24u later komen men foto’s aan.. Onbeschrijflijk mooi! Vele emoties van geluk/verdriet komen weer naar boven. Tranen van blijdschap dat ze mijn zoontje zo mooi heeft gefotografeerd. Tranen van verdriet want nu zie ik hem alleen nog op papier. Zijn urne staat dicht bij me, zijn fotos op elke mogelijke manier opgeslagen. zo kan ik hem nog altijd bewonderen. Bedankt om mijn sterrenkindje mijn zoontje te laten bestaan. Een buiging naar jullie toe.

  Shanna D’Haenens

  Dank je wel voor de mooie foto’s van zo’n moeilijk afscheid. Van een kleinkindje dat je nog nooit gezien hebt of gevoeld of aangeraakt. Je hebt het ook nog niet kunnen horen. Het was nog maar het prille begin, maar toch was het al een mensje. Hij werd met heel veel plezier verwacht. Ook al zou het nog een tijd duren. Nogmaals dank je wel. De ouders waren er bij, de grootouders niet. Heel begrijpelijk. Maar door die foto’s waren we er toch voor een stukje bij. Dank je wel dat jullie dit willen, kunnen en mogen doen.

  Karla Vandamme

  Op onze controle van 20 weken, zag men dat ons zoontje niet meer leefde. Zo plots, zo onverwacht… Zoveel pijn en zoveel verdriet… Maar toch konden jullie ons nog momenten geven met onze zoon om te koesteren voor altijd. Wat jullie doen, is echt ongelofelijk! Veel respect hiervoor! Sofie & Liesje, dankjewel voor de woorden, de steun, de laatste intieme momenten,…..dit vergeten we nooit.

  Bjorn en Sabina

  17 september 2020 moesten wij Ellise* verwelkomen en onmiddellijk afscheid van haar nemen. Ongelooflijk pijnlijk, we waren gebroken. Julian kwam de dag erna bij ons thuis en we namen buiten prachtige foto’s die we voor eeuwig zullen koesteren! Het heeft ons veel troost en mooie herinneringen gegeven als gezin en met onze dochter!

  John, Tinne, Jules en Ellise*

  Met pijn in mijn hart lees ik hoeveel ouders een sterrenkindje hebben. Gelukkig zijn jullie er om een laatste fijne hulp te bieden, had dit maar vroeger ook zo geweest. De enige uitleg die ik kreeg, nadat ons dochterje (6d oud) in 1971 gestorven is: ‘ween maar niet, volgend jaar lig je hier terug!!!’ Maar dan kan dit nooit hetzelfde kindje zijn, ik heb geen enkele foto van haar. Het alleen naar huis gaan in een leeg huis en zonder begeleiding is moordend hard…..In 1974 is onze Lieven geboren: 10 dagen kliniek door keizersnede,10 dagen thuis en dan moeten vaststellen dat hij hetzelfde had als zijn zusje (hartklep die niet sloot). Is na 2 weken overleden in het UZ van Gent, zonder hem niet één keer te mogen vastnemen. Hij is in de operatie gebleven, dezelfde dag hem niet meer mogen zien. De volgende dag afscheid kunnen nemen in het mortuarium (ijskoude ruimte), alles zonder dat er maar één iemand iets zei tegen ons en dan mag je vertrekken met lege handen. Van ons Christa hebben we geen enkele foto maar van Lieven gelukkig een paar fotootjes. We hebben dan gelukkig nog een zoon gekregen in 1972 die gezond is en daardoor hebben we nu 2 prachtige kleinkinderen gekregen. Maar de pijn en gemis zijn voor ons ganse leven. Proficiat voor de mooie begeleiding van deze mensen!

  Christine

  Dear Boven de Wolken Team, Brecht and myself are touched by the birthday card you sent for Julien. We are very grateful to this day that you’ve shared Julien’s journey with us. Julien will forever be in our hearts. We appreciate your unconditional love and support and may your organization prosper and continue to spread love to every parent that went through the same obstacle as ours. Thank you.

  Jacky & Brecht

  30 juli 2020 moesten wij ons bloemetje laten weghalen. Op 2 augustus 2020 kwam er een fotograaf van Boven De Wolken, Dave Lust. En wat een warm persoon. Maakte door jullie ons zoooo gelukkig… Ook tijdens Lily-Rose haar dienstje was Dave er ook bij, niet als fotograaf maar als steun vanuit Boven De Wolken. Bedankt!!!

  Valery en Gregory

  Lars, mijn sterrenkindje, zwangerschap van 35 en 4 dagen. Mama, papa en grote broer hadden je zo graag gekend. Op 13 juli ben je zachtjes ingeslapen in mijn buik. Ik was hier niet klaar voor en nu nog niet. Maar op 14 juli kregen we een super goede fotograaf, we zijn haar eeuwig dankbaar: zoveel geduld, zoveel mooie foto’s heeft ze van jou en ons gemaakt, een mooi aandenken onze Lars. Dank je wel.

  Borremans

  Op 7 mei 2020 werden wij trotse ouders van ons lief klein zoontje, Georges. Helaas was Georges zijn hartje al gestopt met kloppen. Dit kwam heel onverwacht aan het licht tijdens de routine controle op 24 weken. Ons zoontje was perfect en zo mooi, maar zijn hartje deed niets. We zijn Kristel van Boven De Wolken zo dankbaar voor de mooie foto’s! Gewoon al het feit dat ze ons meteen proficiat wenste met de geboorte van onze lieve Georges was heel fijn! We werden erkend en zijn ook erg trots om Georges zijn ouders te mogen zijn! De foto’s gaan nu de hele familie rond. Iedereen bekijkt en toont ze met trots en veel liefde! Duizend maal dank!

  Vincent en Evelyne

  Vic, we wilden je zo graag leren kennen, maar de natuur heeft daar een stokje voorgestoken. Vanaf nu ben je voor altijd ons “Vergeet-mij-nietje”.

  Opa en oma

  Boven De Wolken, ik had er nog nooit van gehoord maar vanaf 21/1/2020 zal ik ze ook nooit meer vergeten, onze dank is groot voor wat jullie doen. Jullie mensen maken het mee dat stukje draaglijker, CHAPEAU.

  Martine

  23 mei 1999 is mijn dochtertje als sterretje geboren, dit door een zwangerschapsvergiftiging, waar ik ook bijna inbleef. Ondertussen 3 gezonde zonen Jitse, Jelte en Jurne. Maar Amber* blijft voor altijd hun grote zus xxx

  Vicky

  Lieve Boven De Wolken fotografen en vrijwilligers, jullie leveren fantastisch werk! Hadden jullie maar bestaan in 2006. Dan had ik het misschien beter kunnen plaatsen. Liefs en warme knuffel Peggy. Mama van Inki, Mona* en Wolf

  Peggy Tollenaere

  Elk jaar met Kerst is de vraag: wie wil welk kadootje… Lieve tante Veronique, hierbij vervul ik jouw wens om het goede doel van jouw keuze te steunen. Je bent een fantastische madam x Prettige Kerst… ook aan alle mama’s en papa’s met een sterretje boven de wolken… lieve knuffels x

  Nathalie

  Ik kende jullie totaal niet! Helaas heb ik jullie wel leren kennen en dan nog op 1 november, helaas. Na 2 dagen onze kleinzoon Oscar* weer moeten afstaan, dat kon enkel met een ander gebeuren, toch niet bij ons! Wij hebben enkel nog prachtige, gewoon prachtige foto’s, van onze kleine bengel. Het geduld, sereniteit, begrip van de desbetreffende fotograaf verdient geen pluim, neen alle pluimen ter wereld, zijn nog niet genoeg. Ik kan jullie enkel uit het diepst van ons hart bedanken. Een gebroken grootvader,

  Rik Gaudesaboos

  Dankjewel lieve mensen die zich inzetten voor Boven De Wolken!! We hebben een mooi kaartje ontvangen voor ons zoontje Kobe die nu een jaar geleden stil geboren is. De steun is enorm nu en ook een jaar geleden. Hartelijk dank!

  Greet Vandevorst

  Bedankt voor de mooie foto’s van Mylana’tje die jammer genoeg overleden is op 06.11.2019.

  Nadia, tante van Mylana De Groote

  Op 4 december is mijn dochter bevallen van de sterretjes Thiago* en Elise* op 29 weken en 4 dagen omwille van een ernstige cmv infectie. Wij zijn jullie enorm dankbaar voor de tijd die jullie voor ons maakten.

  Karina

  19 augustus 2019, een gewone dag zoals een andere of toch niet? Want toen kwamen wij er achter dat onze grote wens werd vervuld. We zijn zwanger!! Donderdag 21/11/2019 werd ons wondertje geboren: Kyrian 22cm en 200gram. Voor ons zo perfect maar veel te vroeg en veel te klein. Je lijkt als 2 druppels water op je papa. Zo mooi zo klein maar zo stil. Vreugde en verdriet ligt op dat moment zo dicht bij elkaar. We zullen altijd de trotse ouders zijn van een stil geboren wondertje, voor altijd het mooiste sterretje aan de hemel. De mooiste foto’s en herinneringen vastgelegd door Kirsten van Boven De Wolken, waar we haar heel dankbaar voor zijn. En niet alleen de mooie foto’s maar ook de woorden van troost. Nog eens horen hoe het met ons gaat in de volgende dagen. Het zijn die kleine dingen wat het voor ons draaglijk maakt en een groots gebaar zijn. Wat jullie organisatie doet is van onschatbare waarde en woorden van dank schieten te kort. We zullen nog vaak met een lach en een traan kunnen terug kijken naar de foto’s van ons wondertje. Waarvoor heel veel dank aan het het hele team van Boven De Wolken. Maar in het bijzonder voor Kirsten die ons zo goed heeft opgevangen en de mooiste herinneringen heeft vastgelegd.

  Trotse ouders, Anja & Gino en de fiere broers Jelte en Myrko

  Jammer dat we dit niet zijn tegen gekomen in 2012 toen ons 2de zoontje Jayden (14/11/2012) doodgeboren is na een voldragen zwangerschap, door een loslating van de placenta waarbij mijn vrouw zelf ook er bijna niet meer was. Dit is iets waar ik vandaag de dag, 7 jaar later, nog steeds heel zwaar van afzie. En nu van al mijn andere kindjes zoveel mogelijk probeer mee te maken, zodat ik, als er iets moest gebeuren, ik zeker ben dat ze veilig zijn.

  Davy Verroeye

  Maandag 28/10 zijn wij de trotse ouders geworden van Féline. Geboren na 39 weken en een pracht van een baby. Wij zijn bevallen na spoedkeizersnede omdat ons kleine meisje in nood was. Het verdict was zwaar en we hebben op dinsdag 5/11 ons Féline’tje moeten laten gaan. Wij zijn zo enorm dankbaar voor de foto’s die Inge heeft genomen tijdens de doop en nadien tijdens ons intense afscheid en het badje. Met deze foto’s kunnen wij familie en vrienden laten zien hoe trots wij zijn op onze knappe meid. Inge is zo’n warm persoon met liefde voor het vak. We zijn haar eeuwig dankbaar voor de mooie foto’s en de tijd die ze vrijmaakte voor ons en Féline.

  Sophie en Kristof

  Dank jullie wel voor de mooie herinneringen aan ons dochtertje Myra, geboren en gestorven op 5 september 2019. De foto’s zijn van onschatbare waarde!

  Evi De Galan

  Vorige week zijn mijn dochter en schoonzoon bevallen van hun veel te vroeg mooi wondermeisje. Ik wil jullie zo bedanken voor jullie mooie werking en vastlegging van toch wel heel zware maar o zo mooie laatste momentjes en foto’s. Een hele dikke dank je wel voor al jullie inzet. Groetjes San

  San Verbruggen

  Lien, vrijdag 13 september kwam je ’s avonds nog onze kamer binnen in het UZ Gent. Enkele uren daarvoor waren wij ouders geworden van onze prachtige Loic*. Wij zijn je heel dankbaar om die avond langs te komen, want wij hadden zo’n schrik dat er niemand ging kunnen komen door jullie welverdiende teambuilding dat weekend. Wij vonden de foto’s al prachtig, maar dit werd nogmaals bevestigd door familie en vrienden van ons. Een hele dikke merci! Kim Vandenbulcke
  We waren vandaag bij een uitvaart die eigenlijk een babybezoek moest zijn! Na een plotse bevalling omwille van complicaties en een lange lijdensweg en onwetendheid of het kindje van onze vrienden het wel zou halen heeft Alixje* het leven gelaten, na enkele dagen bij hen te zijn. De foto’s, die jullie zo snel ter plaatse zijn gaan nemen, zijn van onschatbare waarde voor hen en we hebben hun mooi popje kunnen bewonderen via jullie foto’s. Super wat jullie doen voor mensen in dergelijke situatie. Het komt teveel voor als ik jullie sterrenhemel zie! Bedankt!

  Cédric Veldeman

  Op 29 augustus 2019 is men dochter haar zoontje levenloos geboren op 29 weken zwangerschap omwille van ernstige cmv infectie. Wij zijn jullie dankbaar voor de tijd die jullie wilden maken voor het maken van mooie herinneringen van Vince*.

  Tesse Dedrie

  Vorige week zijn mijn dochter en schoonzoon bevallen van hun veel te vroeg mooi wondermeisje. Ik wil jullie zo bedanken voor jullie mooie werking en vastlegging van toch wel heel zware maar o zo mooie laatste momentjes en foto’s. Een hele dikke dank je wel voor al jullie inzet. Groetjes San

  San Verbruggen

  Gisteren, 14 mei 2019, is onze eerste zo gewenste zoon Walt* stil geboren. We legden een jaar af om U tegen te zeggen. Juni vorig jaar kregen we de boodschap nooit kinderen te kunnen krijgen, plots bleek het via ICSI eventueel mogelijk te zijn. Na een eerste terugplaatsing waren we meteen zwanger. We bleven lang bang en onzeker om het aan mensen te vertellen. Na 4 maand durfden we wat enthousiaster zijn, maar na de 20 weken echo vielen we plots van onze roze wolk. Daarna duurde alles nog 2 weken en gisteren ben ik op 1 dag na, net niet op 24 weken bevallen. Boven De Wolken was er 2 uur later om foto’s te nemen op een heel lieve, serene en oh zo respectvolle manier! Wat voelden Lize en Bart (de 2 fotografen) zo vertrouwd aan. Die wisten waar ze mee bezig waren, het klikte, we genoten, konden lachen, deelden verdriet,… Alles kon en alles mocht. Zij waren ons lichtpuntje die dag! We kregen reeds enkele foto’s te zien en die zijn veelbelovend. FANTASTISCH werk leveren jullie! Het heeft ons diep geraakt en dankzij jullie foto’s kunnen we met veel trots terugkijken op die zonnige 14de mei samen met ons klein Waltje*. Liefs, Gilles en Doortje

  Doortje

  Op 19 april om 11u08 zijn wij de trotse ouders geworden van Larissa*. Ze was zo mooi en zo perfect, maar toch werd ze stil geboren. De placenta deed niet wat hij zou moeten doen waardoor onze kleine meid niet genoeg zuurstof en voedingsstoffen kreeg. Ze heeft hard gevochten, maar het was een strijd die ze jammer genoeg niet kon winnen… Iedereen raadde ons aan om jullie te contacteren, dit hebben we dan ook gedaan. We hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Door jullie hebben wij een vereeuwigde herinnering aan onze mooie meid. Wij zijn jullie zo dankbaar! Het is gewoon prachtig wat jullie doen! Jullie zijn een toporganisatie en verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden!

  Kay en Kenny

  Liefste Boven De Wolken team, op 17 februari 2019 werd ons dochtertje Skiby* na 22 weken stil geboren. We wisten dat ze een sterretje zou zijn en toch keken we er naar uit om haar te leren kennen. De intense liefde die we haar gaven, de trots van kersverse ouders, het intense verdriet, het leren kennen van onze dochter… dat heeft Wouter van jullie team perfect kunnen vastleggen. Prachtige foto’s die elk detail en elke herinnering aan haar levendig maken. De foto’s zijn voor ons van onschatbare waarde. Bedankt Wouter voor jouw professionaliteit en sereen enthousiasme. Boven De Wolken is een fantastisch initiatief.

  Anouk & Yannick

  Woensdag 13 februari is ons dochtertje na een vroeggeboorte overleden en op 14 februari hebben 2 van jullie fotografen de tijd genomen om foto’s te komen maken van Ilana*. We hadden onze 2 oudste zoontjes mee waarvan één ontzettend druk is, maar jullie fotografen zijn hier enorm professioneel mee omgegaan. Jullie maakten foto’s en namen tussendoor de tijd om onze zoontjes al spelend te troosten.

  Sabrina

  Pas nu beseffen we wat een steun jullie foto’s kunnen bieden. Dank u wel om de mooie momenten met Victor* vast te leggen. Oma en opa

  Gabriel en Lucrece

  Op 12/12/2018 werd ons eerste kleindochter geboren Selina. Tijdens de bevalling heeft Selina tekort aan zuurstof gekregen waardoor haar hersentjes enorm beschadigd zijn geraakt en de ouders op 26/12/2018 een zware beslissing moesten nemen. Dank zij jullie, die voor prachtige foto’s gezorgd hebben van Selina door Inge. Ik heb daardoor een mooie PowerPoint met gepaste muziek kunnen maken voor tijdens de ceremonie van Selina* die nu ook in een album gaan. Thx voor alles en jullie inzet!

  Luc Paulus

  Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s van Luiz, genomen op 22/12/2018. Ik weet dat zijn ouders, Katrijn en Jeroen, jullie erg dankbaar zijn en het zeer zeker een troost voor hen is. Prachtig initiatief!

  An Stevens, meter van prachtig sterretje Luiz

  15 jaar geleden verloren we ons zoontje Elias. Hij stierf 3 uur na de geboorte. We gaven hem een badje en namen (zelf) vele foto’s. Velen vonden dat raar. Ik draag nog elke dag een van de foto’s mee in mijn portefeuille. Wat ben ik blij te lezen dat jullie er zijn. Dank voor het fantastische initiatief…

  Amaryllis Jacobs

  Gisteren vond ik een briefje van mijn dochter Nina aan haar sterrenbroertje Elias*. Ze schreef hoe graag ze met hem zou spelen, mama plagen en samen leren. Dat ze hoopte hem ooit te kennen en dat hij het briefje zou lezen… dat doet toch iets met mama’s hart. Jullie doen het geweldig de herinneringen tastbaar te maken!

  Nelke

  Ik ben de oma van sterretje Maxim. Ik heb het geluk gehad om donderdagavond kennis te maken met de fotograaf, die ons heel mooie, tastbare herinneringen gegeven heeft. Het was een warme ontmoeting met een heel bijzondere vrouw. Ik wil hier mijn bewondering en respect uitdrukken voor deze jonge mama, die dit engagement vrijwillig deed. Dank je wel, honderdduizend keer dank je wel!

  Maddy Schuermans

  Op 1 augustus 2017 ben ik bevallen van onze eerste prachtige dochter Anaïs. Het zonnestraaltje in ons leven dat zo bruusk is weg gerukt van ons. Wij hebben, toen en nu nog, heel veel gehad aan de mooie foto’s die jullie van haar hebben gemaakt. Wij dragen jullie voor altijd in ons hart. Ook het kaartje dat we op haar verjaardag hebben ontvangen, ontroerde ons geweldig. Sinds 5 november 2018 heeft Anaïs een zusje gekregen: Alicia. Als ze oud genoeg is, laat ik haar de foto’s zien. Ik kijk er nu al naar uit!! Heel veel liefs!!

  Bo: mama van Anaïs* en Alicia

  Ik ben geen ‘lotgenoot’, maar leef enorm met jullie mee. Wat is de wereld toch mooi, als je weet dat er mensen zijn zoals deze van Boven De Wolken. Die proberen het immense verdriet bij het verlies van een kind te verzachten, door het nemen van foto’s, zulke kostbare herinneringen… Doe zo voort, met diep respect! Blij te vernemen dat er mensen zijn die anderen op deze manier hun leven, elke dag weer, moed, en noem het tóch een beetje warme vreugde, hun longen inblazen… Prachtige onderneming, dat mag gezegd worden!

  Mie Tracteur

  Wat een mooi initiatief! Ik ben 31 jaar geleden een pasgeboren baby (voldragen) verloren en heb mij onlangs gerealiseerd dat ik er geen enkele foto van heb. De foto’s van mijn zwangerschap ben ik verloren door een vergissing van de fotograaf bij het ontwikkelen van de foto’s. Maar van de baby zelf hadden we geen foto’s omdat we het in al onze ellende gewoonweg vergeten zijn. Wat zou het fijn geweest zijn had men ons in het ziekenhuis op deze mogelijkheid gewezen.

  Anne Serlet

  Dank jullie wel voor de mooie foto’s van onze lieve kleinzoon WARRE, zoon van Sarah en Niels. Een mooie waardevolle herinnering! Met veel respect en dank aan het gehele team. Jullie leveren fijn ethisch werk!

  Elly en Paul Paul en Elly Pannier Carion

  Wat is dit toch een mooi initiatief voor al die ouders van sterrenkindjes! Loes, mama van sterrenkind Servaas*.

  Loes

  Vol bewondering en emotie, maar vooral diep respect heb ik het programma gezien van Bruno Wyndaele met Lieve Blancquaert en een dame van uw mede oprichters en initiatiefnemers, haar naam ben ik vergeten. Ook wij hebben in 1973 een overleden dochtertje gekregen. Ik heb er geen afscheid van mogen nemen en heb haar ook niet vast mogen nemen. Zij is direct na de bevalling bij mij weggehaald, ik heb haar nauwelijks gezien. Ze werd zoals uw medewerkster zei: “weggemoffeld”. Toen ik vroeg of ik haar nog mocht zien zei mijn, inmiddels overleden man: “het is beter dat je haar niet meer ziet.” Hij heeft haar wel gezien en vastgehouden, hij heeft er nooit meer over willen praten als ik er naar vroeg. Nu bijna 45 jaar later gaat er praktisch geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Ik herinner mij haar gezichtje wel omdat ik tijdens de bevalling rechtop ben gaan zitten, maar wat zou ik blij geweest zijn met een foto van haar. Op haar grafzerkje stond: “Licht achter de horizon”, inmiddels heb ik haar op laten graven en cremeren. Haar as staat, evenals dat van mijn man, in mijn woonkamer en daar ben ik heel blij mee. Ik wens u heel veel succes met uw werk en dat het maar heel veel rust mag geven aan alle ouders die dit overkomt. Met vriendelijke groet, Kitty ter Huerne.

  Kitty ter Huerne

  Ik wil jullie prachtige organisatie bedanken en ook jullie prachtige fotograaf, Nadine De Waele, voor de mooie fotootjes van ons dochtertje Noor Ahdour. Het laatste aandenken dat we hebben van haar, hebben we van Nadine gekregen. Bedankt ervoor!

  Cindy De Roeck

  Ik ben Evelien ook een sterrenouder. In februari 7 jaar geleden bevallen, op 21 weken zwangerschap, van een zoon Gaëtan! Hij was zo mooi en prachtig. Maar doordat ik een gaatje had waarbij ik zonder het op te merken elke keer een beetje vruchtwater verloor, had hij geen plaats meer om te bewegen. We hebben dus de beslissing moeten nemen dat ik moest bevallen maar wisten dat er geen kans was dat hij levend en wel in ons armen terecht ging komen. Na een dag afzien was hij daar: zo mooi maar zo levenloos… Op dat moment was jullie mooie project er nog niet; wij zelf hebben wel foto’s van hem en ons samen genomen! Heb hem bij mij mogen houden tot de dag nadien dat we naar huis moesten gaan met lege handen… Daar zaten we thuis… Gelukkig mochten we de dag voor de crematie hem gaan halen in het mortuarium zodat we hem nog mee mochten nemen naar huis! Dat was een mooi geschenk voor ons, we hebben hem een dag en nacht bij ons thuis gehad: hij heeft in zijn bedje gelegen met zijn deken, alles van hem. En dat heeft ons zoveel troost gebracht waardoor we dit een mooie plaats konden geven. Wij hebben ook een mooie doos gekocht met engeltjes en zijn doosje mooi bekleed! Het was hard om hem af te geven! Dit doet nog elke dag pijn maar gelukkig hebben we wel een gezonde dochter van bijna 5 jaar; haar lieve broer draagt zoveel zorg voor haar!

  Neus Evelien

  Op 2 juni 2018 namen we afscheid van ons 5-jarig zoontje Viktor, totaal onverwacht werd hij ons ontnomen. Jolien kwam foto’s nemen op zo een rustige en serene manier. Eén voor één prachtige foto’s, een blijvende herinnering die later ook voor broer Arthur een troost kan bieden. Dank je wel voor alles!!!! Mama Hanne

  Hanne Toye

  Op 23 juli 2018 werd Mattiz* stil geboren, na 26 weken en 6 dagen. Cindy kwam langs om foto’s te maken. De pijn om het verlies van mijn klein wondertje is niet te beschrijven. Toch ben ik Cindy ontzettend dankbaar voor de prachtige foto’s die ze maakte. Het is een blijvende herinnering aan de korte maar mooie tijd samen met Mattiz*. Alles verliep heel sereen en met enorm veel respect. Er was ruimte voor een lach en het trotse gevoel omdat ik mama geworden was, maar ook voor traantjes omdat we hem nooit zullen zien opgroeien. De foto’s zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik kan er uren naar kijken. Het zijn voor mij niet zomaar foto’s, maar foto’s met een verhaal. Ze tonen aan dat Mattiz* geliefd is, bestaat. De foto’s zeggen meer dan je in woorden kan omvatten. Bedankt voor jullie inzet! Jullie zijn van onschatbare waarde!

  Cherish, mama van Mattiz*

  Enorme dank je wel voor de prachtige foto’s die jullie maakten van ons dochtertje Fleur. Groot respect voor wat jullie doen en de wijze waarop jullie ons steun brachten tijdens een enorme moeilijke periode in ons leven. Heel veel dank en waardering.

  Stijn en Lies Degrave-Decadt

  Maandag 25 juni 2018 om 15u06 kwam ons meisje Emma in ons leven, wetende dat ze een sterretje zou zijn… Met alle kracht nog 18 min geademd maar het mocht niet zijn. Op 22 weken kwam ze op de wereld… Wij zijn buiten ons verdriet, enorm trots en blij dat Charlotte Cecere zo mooie foto’s is komen maken!! Voor ons geeft het een enorme steun en een blijvende herinnering…
  Bedankt Boven De Wolken dat jullie zo iets moois werkelijkheid hebben gemaakt!

  Björn en Nele

  Liefste Boven De Wolken team, op de meest broze moment in heel ons leven kwam Kirsten Dreesen bij ons langs. Ik was gecharmeerd door haar persoonlijkheid. Zo een ongelooflijk lieve dame. Ze ging met zoveel liefde om met onze kleine Emma. Ik bewonder jullie initiatief en haar bijdrage hieraan. Deze is van grote waarde voor ons. De foto’s brengen me rust en troost. Kirsten haar foto’s gaan gekoesterd worden voor de rest van ons leven. Echt waar, ik kan in geen woorden uitdrukken wat jullie initiatief en Kirsten voor ons betekend. Groetjes, Kim, trotse mama van Emma.

  Kim

  Boven De Wolken heeft ons pure en mooie herinneringen aan ons meisje gegeven. Kerstin heeft prachtige foto’s genomen van Julia. Een hele dag is ze aanwezig geweest en op een hele serene manier heeft ze de laatste momenten met ons drietjes vastgelegd. Julia’s lange wimpertjes, haar schattig neusje, haar grote voetjes en zo veel meer, heeft Kerstin zo teder in beeld gebracht. We zijn heel dankbaar voor de mooie foto’s van ons Julia’tje.

  Lore – mama van Julia*

  Toen we wisten dat we ons dochtertje gingen verliezen, heeft het ziekenhuis contact opgenomen met jullie. Wat zijn we dankbaar dat ze dat gedaan hebben. Het zijn super mooie foto’s, die genomen zijn met het grootste respect. Voor ons, maar ook naar onze kleine meid toe. Dank je wel voor deze mooie, mooiste herinnering.

  Anne – mama van Fébe*

  Jullie zijn gewoon top door jullie hebben wij een mooie herinnering aan ons meisje. Bedankt voor de mooie foto’s. Doe zo verder, jullie zijn top!

  Eveline, mama van Emma* en Liam

  Wat een mooie website en wat doen jullie prachtig werk! Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om foto’s te hebben van je kindje.. Daar zijn geen woorden voor, en het is oprecht van onschatbare waarde. Jullie zijn kanjers! Liefs Anja, mama van Boris*

  Anja Dalhuisen

  Close
  Close

  Inloggen

  Close

  Cart (0)

  Cart is empty No products in the cart.