Heidi Struye

Staat in voor de opvolging van de oproepen

Ik woon in het prachtige Ieper, geboren in 1976, gelukkig getrouwd met Stefaan en mama van 4 meisjes: Siel, Lara, Noor*en Nina. Ik ben onderwijzeres in het vierde leerjaar, geef héél graag les en word blij van enthousiaste kinderen die graag ontdekken.

Sinds 2000 zijn wij ouders van Siel en in 2003 kregen we Lara. In 2006 beviel ik van ons derde meisje Noor. Ze kwam tijdens de bevalling in een storm van verwikkelingen terecht en na 8 dagen stierf ze in het AZ Sint-Jan Brugge in mijn armen.

In 2008 verwelkomden we ons regenboogmeisje Nina met open armen in ons gezin!

Bij de geboorte van Noor* deed de angst haar te verliezen ons krampachtig zoeken naar herinneringen die we zouden kunnen vasthouden. De kracht van beelden vonden we zo sterk. Daarom maakten wij van ons sterrenmeisje zelf veel foto’s in neonatologie, toen ze stierf, tijdens haar eerste en enige badje, net nadat ze stierf,….

Dié beelden zijn voor ons na al die jaren nog steeds van zo groot belang. Daarom wil ik graag anderen helpen hierbij.

Wij kwamen in contact met “Boven De Wolken” omdat mijn echtgenoot een boek schreef “Noor, jij komt altijd terug” dat enkele weken terug pas verscheen.. De winst van de boekenverkoop gaat integraal naar “Boven De Wolken”.

Ik wilde graag iets kunnen betekenen voor lotgenoten en ben op die manier vrijwilliger geworden als wolkenwachter bij “Boven De Wolken”, een ongelooflijk warme familie van gedreven vrijwilligers!

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.