Ilse & Alex Caestecker

Wij zijn Alex en Ilse, papa en mama van Céline, Manou en Mauro.

We kochten ons eerste fototoestel bij de geboorte van Mauro in 2009. Al snel waren we met z’n twee helemaal in de ban van fotografie. In de loop van de jaren groeiden we als duo in onze liefde voor digitale beeldvorming en creativiteit.
We ademen gewoon fotografie en zijn steeds op zoek naar beter. Met elk onze eigen taken tillen we elkaar ook steeds hoger in het streven naar kwaliteit. Omdat we dit avontuur met twee beleven, creëerden we, onbewust eigenlijk, al een unieke faam als duo.

“Emotie” is bij ons hét belangrijkste kenmerk in onze fotografie. Maar vóór het ‘Boven De Wolken’ verhaal waren dit altijd emoties van geluk, blijdschap, verwondering en ontroering. We vonden dat we als fotograaf ook de andere emoties niet uit de weg mochten gaan. Toen Boven De Wolken ons pad kruiste, moesten we dan ook niet lang nadenken. Daarom behoren we sinds september 2017 tot deze warme familie.
En we hopen dat we, elke keer als we op pad gaan met onze wolkenbadge opgespeld, toch een klein beetje kunnen helpen in het verzachten van ontroostbaar verdriet.

https://www.ac-fotografie.com/

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.