Ilse Vandamme

Hallo, ik ben Ilse Vandamme, 29 jaar en ondertussen al 4 jaar gelukkig getrouwd met de beste hubby Sam, in december 2017 mochten we onze eerste kleine spruit verwelkomen. Wij wonen samen met onze twee katten in Sint-Jan (Ieper) waaruit ik sinds 2012 als lifestyle fotograaf in bijberoep werk.

In 2016 melde ik mij reeds aan bij de stichting Earlybirds, de stichting fotografeert prematuur geboren baby’tjes. Bij mijn eerste opdracht van Earlybirds werd mij duidelijk hoe klein de grens is van geluk en ongeluk. Toen ik even later dan ook de oproep op Facebook zag voorbij komen van Boven De Wolken was de aarzeling zeer klein.

Echter de stap naar de eerste “opdracht”, het eerste kleine sterretje was veel groter. Gelukkig was Kim er die met een fantastische uitleg, zijn ongelooflijke rust me de kamer deed binnen gaan. Mijn eerste ster heeft dan ook een speciaal plaatsje in mijn hart, Jietske*.

Graag wil ik toch iedereen van boven de wolken bedanken, Anneleen, Sharon, top doen jullie het! Team collega fotografen, de steun de er van jullie kan gekregen worden is uiterst belangrijk. Bedankt allemaal!

Liefs,
Ilse

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.