Ilse Van Deursen

Ik ben Ilse, 48 lentes jong, mama van 2 dochters en 1 zoon, en binnenkort ook voor de eerste maal nonna van een kleinzoon.

Mijn fotografieverhaal startte bij de geboorte van m’n zoontje Mauro in 2009. Al snel raakte ik, samen met mijn echtgenoot Alex in de ban van fotografie. In de loop van de jaren groeiden we meer en meer als duo in onze passie voor digitale beeldvorming en creativiteit. In 2012 werd AC-fotografie geboren. We ademen fotografie en zijn steeds op zoek naar beter. Omdat we dit avontuur met twee beleven, creëerden we, onbewust, al een unieke faam als duo.

In 2017 kwam de dringende oproep naar meer fotografen bij Boven De Wolken. Na héél lang twijfelen én een duwtje in de rug van een nichtje van mij, die ook een zoontje verloor, waagde ik de stap.

“Emotie” is voor mij hét belangrijkste in fotografie. Maar meestal kom je als fotograaf in contact met emoties van geluk, blijdschap, verwondering en ontroering. Ik vond dat ik als fotograaf ook de andere emoties niet uit de weg mocht gaan. Daarom ‘Boven de wolken’ dus.

En ik hoop dat ik, elke keer als ik op pad ga, met mijn wolkenbadge opgespeld, toch een klein beetje kan helpen in het verzachten van ontroostbaar verdriet en vooral een verhaal van liefde kan vastleggen.

https://www.ac-fotografie.com/

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.