Kaat Bonte

Zotte mama van Lars en Lenke.

Spontaan, spring-in-het-veld, romantisch, zin in het leven, zot van kindjes.

Ik ben Kaat, geboren op een zonnige middag aan het ‘zéétje’. Vrolijk opgegroeid tussen twee plagende broers, en als 2 handen op 1 buik met mijn vader, ben ik als semi-rebelse puber doorheen mijn middelbare studies gegaan. De hogere studies in het Gentse gingen iets enthousiaster en in 2008 stond ik in het werkveld als maatschappelijk werker. Maar de grote passie bleef sluimeren.

Wat begon als een hobby, werd een opleiding en vandaag ben ik volop bezig met fotografie. Ondertussen heb ik mijn rebellie doorgegeven aan mijn rijke kroost. Lars spant de kroon en zijn kleine zus, Lenke, volgt hem op de voet. Bewegelijke, spontane & enthousiaste kinderen die ik af en toe aan de kapstok kan hangen. Maar ik haal ze er met plezier weer af. Ze zijn mijn alles en alles wat ik doe, is voor hen.

Wie me kent, weet dat ik een vat vol tegenstellingen ben. Een dromer, maar ook een doener. Impulsief maar gevoelig, een spring-in-het-veld maar geduldig. En gelukkig zijn mijn kinderen dit ook. Het is dagelijks balanceren en de dagen mogen van mij meer uren bevatten, maar ik houd zó van het leven.

En daarom ben ik blij dat ik af en toe iets kan terugdoen.

www.kaatbonte.be

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.