Marc Bauwens

Opgegroeid in het analoge fotografietijdperk…maar sedert 2013 lessen beginnen volgen in de digitale fotografie. En het is daar dat ik het geluk teruggevonden heb bij mijn mateke (en sedert 2015 mijn vrouw) Dominique. Ze is sedert midden 2017 fotografe bij Boven De Wolken, en het is dank zij haar dat ik de warme familie, die BDW is, heb leren kennen.

Is het raar dat ik, ingenieur van opleiding en voordien altijd sterk gepassioneerd door urbex- en architectuurfotografie, sedert september 2018 fotograaf bij Boven De Wolken ben geworden? Achteraf gezien niet, omdat ik fotografisch steeds meer evolueer naar het fotograferen van mensen, het vastleggen van emoties…

We proberen mooie, blijvende herinneringen te creëren voor de getroffen ouders… Maar het geeft mij ook telkens ook zo’n warm gevoel als het lukt om de ouders toch nog enkele bijzondere momenten met hun prachtige kleintjes te laten beleven, als het lukt om hen de angst en de afstand te laten overwinnen, als het lukt om hen te laten zien hoe mooi hun kindje is… het resultaat van hun liefde.

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.