Nathalie Van Renterghem

Staat in voor het aanvullen van de website en is freelancer.

Ik ben Nathalie en heb samen met mijn partner, Michiel, twee schatten van kindjes: Warre en Olivia. Wij wonen in het landelijke Knesselare, een gemeente in het mooie Meetjesland.
Ik ben in 2006 afgestudeerd als Maatschappelijk Assistente en werk sinds 2007 in een OCMW. Is een job die ik reeds jaren doe met hart en ziel en welke zeer gevarieerd is. Het is een job die mentaal soms veel van je vraagt gezien de schrijnende situaties, maar het geeft voldoening als ik mijn cliënten heb kunnen helpen, al is het maar een luisterend oor bieden.

Hoe ben ik bij Boven De Wolken terecht gekomen?
In augustus 2017 ben ik via fotografe Kaat Bonte in contact gebracht met Sharon, naar aanleiding van een artikel in de krant over Boven De Wolken. Ik had reeds enkele keren over ‘Boven De Wolken’ gelezen en telkens greep mij dit naar de keel, wat een prachtige vzw! Gezien ik merkte en hoorde dat de foto’s van de (vrijwillige!) fotografen zo kostbaar waren voor sterrenouders en wij zelf ook sterrenouders kenden, voelde ik dat ik ook iets wilde betekenen voor deze vzw.
Sindsdien zet ik mij graag en vol liefde in voor deze vzw. Ik doe er een beetje van alles, maar om het een mooie titel te geven: medeverantwoordelijke van de website! Voor de twee topmadammen achter deze vzw, Sharon en Anneleen, én onze fotografen heb ik enkel maar een diep respect! Ik ben dankbaar dat ik in deze prachtige en warme BDW-familie ben opgenomen want hieruit zijn ook al mooie vriendschappen ontstaan.

Liefs,
Nathalie

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.