Gastenboek

Gastenboek

Onze fotografen zetten zich met veel liefde en passie in voor Boven De Wolken. Geheel vrijwillig. Niet omdat het moet, maar omdat ze het hart op de juiste plaats hebben en de voldoening zoveel meer waard is dan eender wat. We staan iedere keer weer versteld als ouders de moed vinden om hun fotograaf te bedanken.
Blinkend van trots laten ze hun lieve berichtjes zien. Berichtjes die wij met jullie allemaal willen en mogen delen. 

Laat je ook een berichtje achter in ons gastenboek? 

Laat een bericht achter in ons gastenboek

Lien, vrijdag 13 september kwam je 's avonds nog onze kamer binnen in het UZ Gent. Enkele uren daarvoor waren wij ouders geworden van onze prachtige Loic*. Wij zijn je heel dankbaar om die avond langs te komen, want wij hadden zo'n schrik dat er niemand ging kunnen komen door jullie welverdiende teambuilding dat weekend. Wij vonden de foto's al prachtig, maar dit werd nogmaals bevestigd door familie en vrienden van ons. Een hele dikke merci!

Kim Vandenbulcke

We waren vandaag bij een uitvaart die eigenlijk een babybezoek moest zijn! Na een plotse bevalling omwille van complicaties en een lange lijdensweg en onwetendheid of het kindje van onze vrienden het wel zou halen heeft Alixje* het leven gelaten, na enkele dagen bij hen te zijn. De foto’s, die jullie zo snel ter plaatse zijn gaan nemen, zijn van onschatbare waarde voor hen en we hebben hun mooi popje kunnen bewonderen via jullie foto’s. Super wat jullie doen voor mensen in dergelijke situatie. Het komt teveel voor als ik jullie sterrenhemel zie! Bedankt!

Cédric Veldeman

Op 29 augustus 2019 is men dochter haar zoontje levenloos geboren op 29 weken zwangerschap omwille van ernstige cmv infectie. Wij zijn jullie dankbaar voor de tijd die jullie wilden maken voor het maken van mooie herinneringen van Vince*.

Tesse Dedrie

Vorige week zijn mijn dochter en schoonzoon bevallen van hun veel te vroeg mooi wondermeisje. Ik wil jullie zo bedanken voor jullie mooie werking en vastlegging van toch wel heel zware maar o zo mooie laatste momentjes en foto's. Een hele dikke dank je wel voor al jullie inzet. Groetjes San

San Verbruggen

Gisteren, 14 mei 2019, is onze eerste zo gewenste zoon Walt* stil geboren. We legden een jaar af om U tegen te zeggen. Juni vorig jaar kregen we de boodschap nooit kinderen te kunnen krijgen, plots bleek het via ICSI eventueel mogelijk te zijn. Na een eerste terugplaatsing waren we meteen zwanger. We bleven lang bang en onzeker om het aan mensen te vertellen. Na 4 maand durfden we wat enthousiaster zijn, maar na de 20 weken echo vielen we plots van onze roze wolk. Daarna duurde alles nog 2 weken en gisteren ben ik op 1 dag na, net niet op 24 weken bevallen. Boven De Wolken was er 2 uur later om foto's te nemen op een heel lieve, serene en oh zo respectvolle manier! Wat voelden Lize en Bart (de 2 fotografen) zo vertrouwd aan. Die wisten waar ze mee bezig waren, het klikte, we genoten, konden lachen, deelden verdriet,... Alles kon en alles mocht. Zij waren ons lichtpuntje die dag! We kregen reeds enkele foto's te zien en die zijn veelbelovend. FANTASTISCH werk leveren jullie! Het heeft ons diep geraakt en dankzij jullie foto's kunnen we met veel trots terugkijken op die zonnige 14de mei samen met ons klein Waltje*. Liefs, Gilles en Doortje

Doortje

Op 19 april om 11u08 zijn wij de trotse ouders geworden van Larissa*. Ze was zo mooi en zo perfect, maar toch werd ze stil geboren. De placenta deed niet wat hij zou moeten doen waardoor onze kleine meid niet genoeg zuurstof en voedingsstoffen kreeg. Ze heeft hard gevochten, maar het was een strijd die ze jammer genoeg niet kon winnen... Iedereen raadde ons aan om jullie te contacteren, dit hebben we dan ook gedaan. We hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Door jullie hebben wij een vereeuwigde herinnering aan onze mooie meid. Wij zijn jullie zo dankbaar! Het is gewoon prachtig wat jullie doen! Jullie zijn een toporganisatie en verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden!

Kay en Kenny

Liefste Boven De Wolken team, op 17 februari 2019 werd ons dochtertje Skiby* na 22 weken stil geboren. We wisten dat ze een sterretje zou zijn en toch keken we er naar uit om haar te leren kennen. De intense liefde die we haar gaven, de trots van kersverse ouders, het intense verdriet, het leren kennen van onze dochter... dat heeft Wouter van jullie team perfect kunnen vastleggen. Prachtige foto's die elk detail en elke herinnering aan haar levendig maken. De foto's zijn voor ons van onschatbare waarde. Bedankt Wouter voor jouw professionaliteit en sereen enthousiasme. Boven De Wolken is een fantastisch initiatief.

Anouk & Yannick

Woensdag 13 februari is ons dochtertje na een vroeggeboorte overleden en op 14 februari hebben 2 van jullie fotografen de tijd genomen om foto's te komen maken van Ilana*. We hadden onze 2 oudste zoontjes mee waarvan één ontzettend druk is, maar jullie fotografen zijn hier enorm professioneel mee omgegaan. Jullie maakten foto's en namen tussendoor de tijd om onze zoontjes al spelend te troosten.

Sabrina

Pas nu beseffen we wat een steun jullie foto's kunnen bieden. Dank u wel om de mooie momenten met Victor* vast te leggen. Oma en opa

Gabriel en Lucrece

Op 12/12/2018 werd ons eerste kleindochter geboren Selina. Tijdens de bevalling heeft Selina tekort aan zuurstof gekregen waardoor haar hersentjes enorm beschadigd zijn geraakt en de ouders op 26/12/2018 een zware beslissing moesten nemen. Dank zij jullie, die voor prachtige foto's gezorgd hebben van Selina door Inge. Ik heb daardoor een mooie PowerPoint met gepaste muziek kunnen maken voor tijdens de ceremonie van Selina* die nu ook in een album gaan. Thx voor alles en jullie inzet!

Luc Paulus

Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s van Luiz, genomen op 22/12/2018. Ik weet dat zijn ouders, Katrijn en Jeroen, jullie erg dankbaar zijn en het zeer zeker een troost voor hen is. Prachtig initiatief!

An Stevens, meter van prachtig sterretje Luiz

15 jaar geleden verloren we ons zoontje Elias. Hij stierf 3 uur na de geboorte. We gaven hem een badje en namen (zelf) vele foto’s. Velen vonden dat raar. Ik draag nog elke dag een van de foto’s mee in mijn portefeuille. Wat ben ik blij te lezen dat jullie er zijn. Dank voor het fantastische initiatief...

Amaryllis Jacobs

Gisteren vond ik een briefje van mijn dochter Nina aan haar sterrenbroertje Elias*. Ze schreef hoe graag ze met hem zou spelen, mama plagen en samen leren. Dat ze hoopte hem ooit te kennen en dat hij het briefje zou lezen... dat doet toch iets met mama’s hart. Jullie doen het geweldig de herinneringen tastbaar te maken!

Nelke

Ik ben de oma van sterretje Maxim. Ik heb het geluk gehad om donderdagavond kennis te maken met de fotograaf, die ons heel mooie, tastbare herinneringen gegeven heeft. Het was een warme ontmoeting met een heel bijzondere vrouw. Ik wil hier mijn bewondering en respect uitdrukken voor deze jonge mama, die dit engagement vrijwillig deed. Dank je wel, honderdduizend keer dank je wel!

Maddy Schuermans

Op 1 augustus 2017 ben ik bevallen van onze eerste prachtige dochter Anaïs. Het zonnestraaltje in ons leven dat zo bruusk is weg gerukt van ons. Wij hebben, toen en nu nog, heel veel gehad aan de mooie foto's die jullie van haar hebben gemaakt. Wij dragen jullie voor altijd in ons hart. Ook het kaartje dat we op haar verjaardag hebben ontvangen, ontroerde ons geweldig. Sinds 5 november 2018 heeft Anaïs een zusje gekregen: Alicia. Als ze oud genoeg is, laat ik haar de foto's zien. Ik kijk er nu al naar uit!! Heel veel liefs!!

Bo: mama van Anaïs* en Alicia

Ik ben geen 'lotgenoot', maar leef enorm met jullie mee. Wat is de wereld toch mooi, als je weet dat er mensen zijn zoals deze van Boven De Wolken. Die proberen het immense verdriet bij het verlies van een kind te verzachten, door het nemen van foto's, zulke kostbare herinneringen... Doe zo voort, met diep respect! Blij te vernemen dat er mensen zijn die anderen op deze manier hun leven, elke dag weer, moed, en noem het tóch een beetje warme vreugde, hun longen inblazen... Prachtige onderneming, dat mag gezegd worden!

Mie Tracteur

Wat een mooi initiatief! Ik ben 31 jaar geleden een pasgeboren baby (voldragen) verloren en heb mij onlangs gerealiseerd dat ik er geen enkele foto van heb. De foto's van mijn zwangerschap ben ik verloren door een vergissing van de fotograaf bij het ontwikkelen van de foto's. Maar van de baby zelf hadden we geen foto's omdat we het in al onze ellende gewoonweg vergeten zijn. Wat zou het fijn geweest zijn had men ons in het ziekenhuis op deze mogelijkheid gewezen.

Anne Serlet

Dank jullie wel voor de mooie foto's van onze lieve kleinzoon WARRE, zoon van Sarah en Niels. Een mooie waardevolle herinnering! Met veel respect en dank aan het gehele team. Jullie leveren fijn ethisch werk! Elly en Paul

Paul en Elly Pannier Carion

Wat is dit toch een mooi initiatief voor al die ouders van sterrenkindjes! Loes, mama van sterrenkind Servaas*.

Loes

Vol bewondering en emotie, maar vooral diep respect heb ik het programma gezien van Bruno Wyndaele met Lieve Blancquaert en een dame van uw mede oprichters en initiatiefnemers, haar naam ben ik vergeten. Ook wij hebben in 1973 een overleden dochtertje gekregen. Ik heb er geen afscheid van mogen nemen en heb haar ook niet vast mogen nemen. Zij is direct na de bevalling bij mij weggehaald, ik heb haar nauwelijks gezien. Ze werd zoals uw medewerkster zei: "weggemoffeld". Toen ik vroeg of ik haar nog mocht zien zei mijn, inmiddels overleden man: "het is beter dat je haar niet meer ziet." Hij heeft haar wel gezien en vastgehouden, hij heeft er nooit meer over willen praten als ik er naar vroeg. 

Nu bijna 45 jaar later gaat er praktisch geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Ik herinner mij haar gezichtje wel omdat ik tijdens de bevalling rechtop ben gaan zitten, maar wat zou ik blij geweest zijn met een foto van haar. Op haar grafzerkje stond: "Licht achter de horizon", inmiddels heb ik haar op laten graven en cremeren. Haar as staat, evenals dat van mijn man, in mijn woonkamer en daar ben ik heel blij mee. Ik wens u heel veel succes met uw werk en dat het maar heel veel rust mag geven aan alle ouders die dit overkomt. Met vriendelijke groet, Kitty ter Huerne.

Kitty ter Huerne

Ik wil jullie prachtige organisatie bedanken en ook jullie prachtige fotograaf, Nadine De Waele, voor de mooie fotootjes van ons dochtertje Noor Ahdour. Het laatste aandenken dat we hebben van haar, hebben we van Nadine gekregen. Bedankt ervoor! 

Cindy De Roeck

Ik ben Evelien ook een sterrenouder. In februari 7 jaar geleden bevallen, op 21 weken zwangerschap, van een zoon Gaëtan! Hij was zo mooi en prachtig. Maar doordat ik een gaatje had waarbij ik zonder het op te merken elke keer een beetje vruchtwater verloor, had hij geen plaats meer om te bewegen. We hebben dus de beslissing moeten nemen dat ik moest bevallen maar wisten dat er geen kans was dat hij levend en wel in ons armen terecht ging komen. Na een dag afzien was hij daar: zo mooi maar zo levenloos... Op dat moment was jullie mooie project er nog niet; wij zelf hebben wel foto's van hem en ons samen genomen! Heb hem bij mij mogen houden tot de dag nadien dat we naar huis moesten gaan met lege handen... Daar zaten we thuis... Gelukkig mochten we de dag voor de crematie hem gaan halen in het mortuarium zodat we hem nog mee mochten nemen naar huis! Dat was een mooi geschenk voor ons, we hebben hem een dag en nacht bij ons thuis gehad: hij heeft in zijn bedje gelegen met zijn deken, alles van hem. En dat heeft ons zoveel troost gebracht waardoor we dit een mooie plaats konden geven. Wij hebben ook een mooie doos gekocht met engeltjes en zijn doosje mooi bekleed! Het was hard om hem af te geven! Dit doet nog elke dag pijn maar gelukkig hebben we wel een gezonde dochter van bijna 5 jaar; haar lieve broer draagt zoveel zorg voor haar!


Neus Evelien

Op 2 juni 2018 namen we afscheid van ons 5-jarig zoontje Viktor, totaal onverwacht werd hij ons ontnomen. Jolien kwam foto's nemen op zo een rustige en serene manier. Eén voor één prachtige foto's, een blijvende herinnering die later ook voor broer Arthur een troost kan bieden. Dank je wel voor alles!!!! Mama Hanne

Hanne Toye

Op 23 juli 2018 werd Mattiz* stil geboren, na 26 weken en 6 dagen. Cindy kwam langs om foto's te maken. De pijn om het verlies van mijn klein wondertje is niet te beschrijven. Toch ben ik Cindy ontzettend dankbaar voor de prachtige foto's die ze maakte. Het is een blijvende herinnering aan de korte maar mooie tijd samen met Mattiz*. Alles verliep heel sereen en met enorm veel respect. Er was ruimte voor een lach en het trotse gevoel omdat ik mama geworden was, maar ook voor traantjes omdat we hem nooit zullen zien opgroeien. De foto's zijn voor mij van onschatbare waarde. Ik kan er uren naar kijken. Het zijn voor mij niet zomaar foto's, maar foto's met een verhaal. Ze tonen aan dat Mattiz* geliefd is, bestaat. De foto's zeggen meer dan je in woorden kan omvatten. Bedankt voor jullie inzet! Jullie zijn van onschatbare waarde!

Cherish, mama van Mattiz*

Maandag 25 juni 2018 om 15u06 kwam ons meisje Emma in ons leven, wetende dat ze een sterretje zou zijn... Met alle kracht nog 18 min geademd maar het mocht niet zijn. Op 22 weken kwam ze op de wereld... Wij zijn buiten ons verdriet, enorm trots en blij dat Charlotte Cecere zo mooie foto's is komen maken!! Voor ons geeft het een enorme steun en een blijvende herinnering...

Bedankt Boven De Wolken dat jullie zo iets moois werkelijkheid hebben gemaakt!

Björn en Nele

Liefste Boven De Wolken team, op de meest broze moment in heel ons leven kwam Kirsten Dreesen bij ons langs. Ik was gecharmeerd door haar persoonlijkheid. Zo een ongelooflijk lieve dame. Ze ging met zoveel liefde om met onze kleine Emma. Ik bewonder jullie initiatief en haar bijdrage hieraan. Deze is van grote waarde voor ons. De foto's brengen me rust en troost. Kirsten haar foto's gaan gekoesterd worden voor de rest van ons leven. Echt waar, ik kan in geen woorden uitdrukken wat jullie initiatief en Kirsten voor ons betekend. Groetjes, Kim, trotse mama van Emma.

Kim

Boven De Wolken heeft ons pure en mooie herinneringen aan ons meisje gegeven. Kerstin heeft prachtige foto's genomen van Julia. Een hele dag is ze aanwezig geweest en op een hele serene manier heeft ze de laatste momenten met ons drietjes vastgelegd. Julia's lange wimpertjes, haar schattig neusje, haar grote voetjes en zo veel meer, heeft Kerstin zo teder in beeld gebracht. We zijn heel dankbaar voor de mooie foto's van ons Julia'tje.

Lore - mama van Julia*

Enorme dank je wel voor de prachtige foto’s die jullie maakten van ons dochtertje Fleur. Groot respect voor wat jullie doen en de wijze waarop jullie ons steun brachten tijdens een enorme moeilijke periode in ons leven. Heel veel dank en waardering.

Stijn en Lies Degrave-Decadt

Toen we wisten dat we ons dochtertje gingen verliezen, heeft het ziekenhuis contact opgenomen met jullie. Wat zijn we dankbaar dat ze dat gedaan hebben. Het zijn super mooie foto's, die genomen zijn met het grootste respect. Voor ons, maar ook naar onze kleine meid toe. Dank je wel voor deze mooie, mooiste herinnering.


Anne - mama van Fébe*

Jullie zijn gewoon top door jullie hebben wij een mooie herinnering aan ons meisje. Bedankt voor de mooie foto’s. Doe zo verder, jullie zijn top!

Eveline, mama van Emma* en Liam

Wat een mooie website en wat doen jullie prachtig werk! Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is om foto's te hebben van je kindje.. Daar zijn geen woorden voor, en het is oprecht van onschatbare waarde. Jullie zijn kanjers! Liefs Anja, mama van Boris*

Anja Dalhuisen

Boven de wolken
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem
Met de steun van