Iris Drum

Iris Drum

Staat in voor de opvolging van oproepen

Ik ben Iris, heb gewerkt als boekhoudster. Na mijn werkdag was er tijd om te sporten; tennis en lopen en niet te vergeten mee voor het gezin zorgen. Daarnaast heb ik een geweldige man: in 2012 leerde ik mijn partner Max kennen, een echte schat. Hij steunt mij in alles wat ik doe. Mijn oudste dochter is Shana (1983), een jaartje later ging een koningswens in vervulling en werd ons zoontje Jenthe* geboren op 28 december 1984, ik was zo fier en trots, 4 maanden later spatte die droom aan diggelen, op een vroege ochtend vond ik hem in zijn bedje, wiegendood, mijn wereld stortte in. Spijtig genoeg bestond er toen nog geen Boven De Wolken; ik heb amper 10 foto’s van mijn zoontje.  Ze zeggen wel dat alles slijt, maar het verlies van een kind gaat nooit weg.  De pijn wordt minder, je kan het een plaatsje geven maar dat gemis in je hart blijft, 9 maanden later werd ons Sanne, mijn regenboogbaby, geboren op 23 december 1985. 

2018 is een jaar met een dubbel gevoel; 19 juni verloor ik mijn vader, diezelfde week werden ook onze 2 kleindochters stil geboren. Het verdriet van mijn dochter Sanne heeft mij ertoe gebracht om contact op te nemen met Boven De Wolken, zij hebben hele mooie foto’s genomen van onze 2 meisjes. Toen wist ik dat ik ook iets wou doen voor gezinnen die in dezelfde situatie terechtkomen.

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van zo een fijne groep mensen als Boven De Wolken. Het warme onthaal van het team BDW, hun belangeloze inzet. Team Boven De Wolken jullie zijn super!    
Boven de wolken
info@bovendewolken.be
Nokerseweg 142
8790 Waregem
Met de steun van