Word vrijwilliger

Samen werken als fotograaf

Omdat je een fotosessie nooit meer kan overdoen en dit vast en zeker 1 van de weinige fotoreeksen zijn die ouders zullen hebben, wordt iedere aanmelding met veel aandacht en zorg beoordeeld. 
In eerste instantie gaan we op zoek naar vrijwilligers met veel empathie en een groot hart, maar minstens even belangrijk is dat je beschikt over een grote kennis van fotografie.

Werken als vrijwilliger voor Boven De Wolken wil ook zeggen dat je terecht komt in een héél warm team. Ook wel de ‘Boven De Wolken Familie’ genoemd. Weet dat je met open armen zal worden ontvangen en dat ieder van ons openstaat voor feedback en nodige hulp. Een eerste sessie volg je dan ook samen met een ‘ervaren’ fotograaf zodat je voor jezelf kan uitmaken of dit iets lijkt te zijn waar je je blijvend voor wil inzetten. 

Kan je om met moeilijke lichtomstandigheden? Ben je in het bezit van een professioneel toestel? Heb je voldoende kennis van Photoshop en/of Lightroom en heb je daarbovenop nog eens voldoende mensenkennis, moed, respect en tact? 

Dan kijken wij heel erg uit naar je sollicitatie!

Vul hier het aanmeldingsformulier als fotograaf in.

Samen werken als vrijwilliger

‘Jij bent het verschil!’ is dit jaar de slogan van de nieuwe Music For Life campagne. Ook wij gaan nu vooral op zoek naar helpende handen die het verschil kunnen maken binnen onze VZW. Er wordt gewerkt met verschillende werkgroepen waarbij we héél wat helpende handen kunnen gebruiken.

Ben jij een jurist, advocaat, notaris, marketing manager, videograaf, it-specialist, dichter, redacteur, logistiek medewerker, pr manager, kunstenaar of denk je dat je het talent en de creativiteit bezit om ons te helpen groeien? 

Dan horen wij het graag en kijken wij heel erg uit naar je sollicitatie!
Vrijwilliger

Samenwerken als vrijwilliger

Achter de schermen werken een 40-tal vrijwilligers samen om onze VZW draaiende te houden. Deze mensen zijn minstens even belangrijk! In Vlaanderen staat onze werking helemaal op poten, wat wil zeggen dat we momenteel niet op zoek zijn naar helpende handen. 

Ben je perfect tweetalig? Ga dan zeker een kijkje nemen op de website www.audeladesnuages.be bij 'devenir bénévole'. In Wallonië zijn we nog volop op zoek naar heel wat vrijwilligers! 

Boven de wolken
info@bovendewolken.be
Gistelsesteenweg 101
8400 Oostende
Met de steun van