Reglement Veiling 2020

Bieden:
Bieden kan door het aanmaken van een profiel. De gegevens in het profiel worden niet gedeeld met derden en zijn enkel nodig om mee te kunnen bieden.
Het eind uur van de veiling wordt duidelijk weergegeven bij ieder item. De opbrengst van het gewonnen bod gaat integraal naar vzw Boven De Wolken. Elk bod is bindend en kan niet worden ingetrokken. Elk bod is exclusief verzendkosten.

Ophalen:
Alle items kunnen worden opgehaald. Ophalen is mogelijk in Oostende, Ruddervoorde, Aalter, Roosdaal, Nijlen of Pelt. De plaats van ophaling kan u aanvinken nadat u het item heeft gewonnen. Wij houden u op de hoogte als het artikel beschikbaar is in je gekozen regio. Omwille van de corona-maatregelen mogen artikelen in Oost-Vlaanderen niet worden opgehaald voor 13 december.

Verzenden:
De kost van de verzending hangt af van het gewicht van je pakket. Deze kost is te zien nadat u het item heeft gewonnen. Deze kost is nooit hoger dan 5€.
Indien het item niet kan worden verzonden, wordt dit vooraf duidelijk aangegeven aan de hand van de categorie ‘ophalen’. Wij zorgen ervoor dat het item met zorg is verpakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade of verlies.

Betaling:
Indien u een item heeft gewonnen, wordt u meteen doorgestuurd naar het betaalplatform. We vragen zo snel mogelijk te betalen zodat wij meteen aan de slag kunnen met het verwerken van de verzending. Het is niet mogelijk een factuur te ontvangen.

Garantie:
Wij verlenen geen garantie op de items (tenzij anders aangegeven). Deze items zijn geschonken als steun aan onze vzw. Stel dat er vooraf kleine schade werd ondervonden aan een item, zal dit duidelijk in de beschrijving staan.

Contact:
Heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren! Dit kan door te mailen naar veiling@bovendewolken.be

Veel plezier met bieden!

Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.