Tine Knaepkens

Ik ben Tine, mama van Stan en Vik en lief van Tom.

Geef mij maar fietsen, wandelen in de natuur, gezellige momentjes met familie en vrienden, lekker eten, een gin-tonicske af en toe en een goed boek in een lekker warm bad… En mijn fototoestel natuurlijk!

Mijn passie voor fotografie is ontstaan ergens tussen 2010 en 2014 tijdens mijn reizen naar Cambodja, Tanzania, Zuid-Afrika, Peru en Bolivië. Daarvoor kocht ik mijn eerste spiegelreflex en al snel was ik zo verkocht dat ‘k me meer en meer ging verdiepen in de technische kant om mijn foto’s nog mooier en sprekender te maken. Toen al merkte ik dat, hoe intens ik ook kon genieten van de prachtige natuur, ik toch steeds meer aangetrokken werd door de schoonheid van mensen…

Lang is die passie een hobby gebleven. Toen een loopbaancoach jaren geleden mijn ogen zag blinken telkens ik over mijn fotografie sprak, voelde ik dat ik daar ooit meer moest mee doen, maar op een of andere manier was de tijd daar niet rijp voor. Tot een stevig Corona-jaar me deed inzien dat mijn work-life balance behoorlijk ontwricht was, ik voor de 2e keer leek te balanceren op het randje van een burn-out en ik besloot om mijn passie eindelijk meer zuurstof te geven.

En dus zette ik eind 2020 de stap om mijn hart te volgen en werd ik fotograaf voor Boven De Wolken. Een stap waar ik nog nooit spijt van had, een stap die me vervolledigt en zoveel energie geeft. Zo fijn om ondergedompeld te mogen worden in de warmste BDW-familie met het allermooiste doel, zo fijn te voelen dat ik met mijn passie iets kan betekenen. Dat ik toegelaten mag worden in jullie grootste verdriet, getuige mag zijn van jullie liefde voor elkaar en jullie kindje, en jullie de meest tastbare herinnering mag en kan geven om voor altijd te koesteren.
Close
Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.